htpc , koodinvuoksi-header-kuva
   » Verkkokauppa » HTPC-Blogi / PC-Blogi Oma tili  |  Ostoskoriin  |  Kassalle   
   Tuoteryhmät
.TIETOKONEET.-> (57)
Asennustarvikkeet-> (8)
Autotarvikkeet (6)
Digi-TV-> (31)
Kaapelit ja liittimet-> (212)
Kamerat ja tarvikkeet-> (8)
Matkapuhelintarvikkeet (7)
Mini-ITX -osat-> (62)
Multimedia-> (47)
Muut-> (47)
Näyttölaitekiinnikkeet (2)
Oheislaitteet-> (128)
Ohjelmistot-> (16)
PC-komponentit-> (1476)
Pelikonsolituotteet (12)
Satelliittivastaanotto-> (31)
Tietoliikenne-> (53)
Valvontakamerat-> (6)
Wimpaimet (2)
   Valmistajat
   Uutta lisää
Hauppauge HVR-1100 DVB-T/analoginen PCI bulk
Hauppauge HVR-1100 DVB-T/analoginen PCI bulk
52,43e
   Yritystiedot
HTPC-Blogi
Tilaaminen
Takuuehdot
Periaatteet
Yhteystiedot
htpc , koodinvuoksi
htpc , koodinvuoksi
htpc blogi , koodinvuoksi
htpc , koodinvuoksi
Takuuehdot  


--------------
Takuuaika on merkitty kuittiin, jonka asiakas on saanut ostaessaan tuotteen. Mikäli takuuajan maininta on inhimillisen erehdyksen vuoksi unohtunut merkitä kuittiin, niin asiakkaan tulee asia huomattuaan ottaa myyjään yhteyttä asian selvittämiseksi. Kuitti tulee säilyttää koko takuuajan, jotta ostoajankohdan voi sen avulla varmuudella määrittää, tai mikäli kuitti on kadonnut tulee ostajan todistaa ostoajankohta jollain muulla tavalla. Takuuajan laskeminen tapahtuu ostohetkestä lähtien ja käyttöönottoajankohta ei vaikuta takuun kestoon. Tuotteen rikkoutumisesta tulee ilmoittaa välittömästi. Takuuhuoltotoimenpiteisiin johtavaa käsittelyä ei pääsääntöisesti ole mahdollista aloittaa takuuajan umpeuduttua. Jos tuote hajoaa ja takuuaika on umpeutunut joitakin vuorokausia sitten, niin kannattaa ottaa kuitenkin yhteyttä ja neuvotellaan tilanteesta. Takuukorjaus ei pidennä alkuperäistä annettua takuuaikaa ts. takuun voimassaoloajanjakso ei ala alusta takuutoimenpiteen suorittamisen yhteydessä. Takuu on voimassa vain Suomen rajojen sisäpuolella ellei kuitissa erikseen toisin mainita. Tuotteen valmistajalla tai maahantuojalla saattaa olla tarjoamaamme takuuaikaa pidempi takuuaika. Emme vastaa valmistajan tai maahantuojan tarjoamista takuista vaan kyseisten takuuasioiden kohdalla tulee kääntyä kyseisen takuun tarjoavan tahon puoleen.

Mikäli myymäämme tuotteeseen tulee takuuajan puitteissa jokin sellainen vika, joka kuuluu takuun piiriin, saatetaan tuote uudelleen samanveroiseksi siten, että takuukorjaustapahtumaan liittyvät postituskulut korvataan asiakkaalle. Tuote saatetaan vaihtaa kokonaan uuteen tuotteeseen tai sitten tuote saatetaan korjata siten, että sen toiminta vastaa uuden tuotteen toimintaa. Mikäli samanlaista tuotetta ei ole enää saatavilla eikä korjaaminen ole mahdollista, pyritään etsimään mahdollisimman vastaava tuote tilalle. Tuotteen ulkomuoto saattaa vaihtua korjaustilanteissa, joissa esimerkiksi korvattu komponentti on hieman eri näköinen edeltäjäänsä verrattuna tai korjaustoimenpide on ollut jotenkin muuten sellainen, että tuotteen ulkomuoto siitä väistämättä on hieman muuttunut. Tuotteet pyritään saattamaan mahdollisimman samaan tilaan myös ulkoisilta ominaisuuksiltaan.

Takuu ei korvaa tapaturmien ja poikkeuksellisten tapahtumien (sähkökatkot, ukkosvauriot) johdosta hajonneita tuotteita. Takuu ei korvaa vaurioita, jotka ovat aiheutuneet laitteistossa, jota ei ole käytettäessä kytketty maadoitettuun pistorasiaan. Takuu ei korvaa fyysisiä vaurioita, jotka ovat aiheutuneet tuotteen käyttäjän huolimattomasta toiminnasta. Fyysinen vaurio saattaa olla myös sisäinen; esimerkiksi tuote esimerkiksi lattialle putoamisen johdosta lakkaa toimimasta, mutta tuotteessa ei kuitenkaan näy päälle päin mitään fyysistä vauriota. Jos takuuhuollossa selviää tämäntyyppinen vika, ei tuotteen korjaus kuulu takuuhuollon piiriin ja kyseiseen tapahtumaan liittyvät postitus- ja tutkintakulut siirtyvät asiakkaan maksettavaksi. Takuu ei liioin koske tuotteita, joita on viritelty epävirallisin tavoin tai mikäli tuotteessa olevia sinettejä on murrettu. Takuun voimassaolon purkava toimenpide voi liittyä esimerkiksi komponenttien toiminnan nopeuttamiseen ns. ylikellotusmenetelmin tai tuotteessa olevan virallisen tuuletinelementin vaihtamiseen ja/tai poistamiseen. Takuu raukeaa, mikäli tarjoamaamme tuotetta/kokoonpanoa käytetään tai täydennetään vesijäähdytyksellä tai vesijäähdytyksen yhteydessä. Mikäli asiakas täydentää myymäämme kokonaisuutta ylimääräisillä osilla, on asiakkaan vastuulla varmistaa, että kyseinen lisättävä komponentti on yhteensopiva olemassa olevan kokonaisuuden kanssa eikä aiheuta vaurioita olemassa olevaan kokoonpanoon (yksi esimerkki varmistamisesta liittyy virtalähteen tarjoaman tehon riittävyyteen). Takuu ei korvaa vikoja, jotka ovat aiheutuneet epäonnistuneista BIOS- ja firmware-päivityksistä tai tietokonevirusten aiheuttamista tapahtumista. Asiakas voi tiedustella tällaisten laajennustoimenpiteiden suunnittelun yhteydessä myös meidän näkemystämme asiaan; neuvomme parhaamme mukaan.

Mikäli saamme tuotteen takuukorjauksen suorittavalta taholta lauselman siitä, että tuote on rikkoutunut huolimattoman käsittelyn seurauksena tai tuotteessa oleva vika on jotenkin muuten sellainen, että se ei kuulu takuun piiriin, ei tuotetta korjata takuukorjauksena. Tuotteen korjauksesta voidaan tuolloin neuvotella erikseen kohtuullista korvausta vastaan. Mikäli tuotteessa ilmenneen vian korjaus ei kuulu takuun piiriin, siirtyvät tuotteen korjaustapahtumaan liittyvät postituskulut asiakkaan maksettavaksi. Mikäli tuotteesta ei löydy vikaa tai tilanteessa on jotenkin muuten selvästi toimittu asiakkaan toimesta väärin (esim. yritetty korjauttaa huolimattoman käsittelyn johdosta vikaantunutta tuotetta), niin laskutamme tarkastusmaksuna 30 euroa. Korjattu tai korvattu tuote pyritään saattamaan asiakkaalle takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Selvissä tapauksissa korvaamme tuotteen omasta varastostamme ja asiakas saa uuden tuotteen tilalle muutamassa päivässä. Epäselvemmissä tilanteissa ja korjaustapauksissa tuote lähetetään tavarantoimittajallemme ja/tai takuuhuoltoon ja tuolloin asiakas saa toimivan tuotteen tilalle muutamassa viikossa.

Takuu ei koske mitään mitään muita välillisiä tai välittömiä vaurioita tai vastuita. Emme vastaa asiakkaalle tuotteen hajoamisen johdosta aiheutuneista menetyksistä. Asiakkaan tulee pitää itse huoli siitä, että varmuuskopiointi on ajan tasalla ja että hänellä on tarvittava varalaitteisto tilanteita varten, jossa myymämme tuotteen takuuhuoltotoimenpiteiden vuoksi ei kyseistä laitteistoa ole mahdollista käyttää.

Myymme pääasiallisesti uusia tuotteita, mutta mikäli myymme käytetyn tuotteen, niin ne myydään sellaisina kuin ne ovat ja kyseisten tuotteiden kohdalla pätee 1kk toimintatakuu.Ongelmien ehkäisy
-----------------------
Tuotteen mukana tulevat ohjeet tai antamamme vinkit tulee aina huomioida ja tuotteen asentamiseen tulee käyttää riittävästi aikaa sekä huomioida kaikki turvallisuusseikat. Esimerkiksi tietokoneen virtajohdon irrottaminen asentamisen ajaksi saattaa monelta tuntua tylsältä ylivarovaiselta varmistukselta. Useimmiten onkin niin, että vaikka virtakaapelia ei irrottaisikaan, ei laitteiston mikään osa hajoa ja kaikki käy onnellisesti. Virtakaapeli on kuitenkin syytä irrottaa, sillä joskus kuitenkin käy niin, että kokoonpanosta hajoaa jotain sellaista, jonka hajoaminen olisi voitu välttää virtakaapelin irrottamisella. Myös kaikki sellaiset laitteet, joilla on oma virransyöttönsä, tulee irrottaa tietokoneen keskusyksiköstä lisäkomponenttien asentamisen ajaksi. Asennustilanteissa tulee toimia rauhallisesti ja johdonmukaisesti. Näillä toimenpiteillä sitä riskiä, että jotain hajoaa, vähennetään. Saattaa myös käydä niin, että kokoonpanossa ei ole ensin mitään todellista vikaa vaan kyse on tilapäisestä asennusvirheestä ja sitten kun tilannetta aletaan selvittämään, niin unohdetaan esimerkiksi irrottaa virtakaapeli ja komponenttien irrottamisen yhteydessä järjestelmä vikaantuu todellisesti.

Monesti on tilanne niin, että asiakas päättelee tuotteen olevan rikki vaikka tuotteessa ei todellisuudessa ole mitään vikaa ja kyse on jonkinlaisesta virheellisestä toiminnasta, yhteensopivuusongelmasta tai muusta väärinkäsityksestä komponentin asentamisen tai käytön yhteydessä. Tuotetta kannattaa yrittää testata myös toisessa, toimivaksi tiedetyssä ympäristössä. Muita kokoonpanoon kuuluvia komponentteja tulisi mahdollisuuksien mukaan koittaa tilapäisesti vaihtaa toiseen merkkiin mahdollisten yhteensopivuusongelmien selvittämiseksi. Ongelma saattaa olla myös ohjelmistopuolella siten, että vian aiheuttaa jokin tietty eri ohjelmistojen yhdistelmä. Ongelmatilanteissa tulisi tuotetta pyrkiä testaamaan ohjelmistoiltaan mahdollisimman minimaalisessa ympäristössä ja siten ongelman aiheuttava ohjelmisto on mahdollista selvittää. Meiltä kannattaa kysyä eri tilanteissa neuvoa, neuvomme parhaamme mukaan.

Useimmat myymämme tuotteet ovat tarkoitettu ammattilaisen asennettavaksi. Kyseisissä tuotteissa ei tule mukana käyttöohjetta (esim. suorittimet, PC-tietokonemuistit). Kyseisten tuotteiden asentaminen vaatii siis asiantuntevaa osaamista.Toiminta tuotteen saattamiseksi takuuhuoltoon
---------------------------------------------------------
Mikäli asiakas tekee tuotteen huolellisen testauksen ja tarkistuksen jälkeen sen johtopäätöksen, että tuotteessa on takuun piiriin kuuluva vika, tulee hänen ottaa yhteyttä takuuhuoltopyynnön merkeissä. Kätevin tapa on lähettää sähköpostia osoitteeseen huolto@koodinvuoksi.net , jossa asiakas selvittää tilanteen. Ongelma tulee kuvata mahdollisimman kattavasti ja jos on yrittänyt ongelmaa ratkaista, niin yritysten kulku tulee kuvata seikkaperäisesti. Esim. "Kaikki kikat kokeiltu, ei toimi" -tyyppiset harmillisen yleiset onelmakuvaukset eivät luonnollisesti kovin hyödyllisiä ole. Tuotetta ei tule lähettää omatoimisesti ennen huoltopyyntöilmoituksen tekemistä. Varsinkin, mikäli asiakas ei ole ennen takuuhuoltopyynnön lähettämistä ollut asian tiimoilta meihin yhteydessä, saatamme tässä vaiheessa pystyä vielä antamaan jotain sellaista tietoa, jolla tuote saatetaan toimintaan toimintaympäristössään ilman takuukorjausta.

Kun asiakas lähettää tuotteen takuuhuollettavaksi, tulee mukaan sisällyttää yhteystiedot, kopio kuitista ja mahdollisimman kattava vikaseloste tuotteessa esiintyvästä viasta. Tapauskohtaisesti saattaa olla tarpeen lähettää mukana myös tuotteen kanssa samaan pakettiin kuuluneet osatuotteet. Ongelmaa alustavasti selvitettäessä vikatilannetta voidaan kuvata sähköpostilla tai puhelimitse epävirallisemmassa muodossa, mutta tuotetta takuuhuoltoon lähetettäessä mukaan sisällytettävä vikaseloste on aina oltava kirjallinen ja paperimuotoinen. Vikaselosteeseen tulee sisällyttää kaikki merkitsevät seikat selkeästi ja rehellisesti. Tällöin asiakas saa toimintakuntoisen tuotteen takaisin itselleen mahdollisimman nopeasti. Epäselvät vikaselosteet hidastavat huoltotoimenpiteitä ja saattavat aiheuttaa asiakkaalle ylimääräisiä kustannuksia edellä mainitun tarkistusmaksun muodossa tilanteissa, joissa vikaseloste on ollut liian epäselvä ja vian selvittämiseksi on jouduttu tekemään poikkeuksellisen paljon työtä tai tuotteessa oleva vika ei selkeästi kuulu takuun piiriin. Mikäli asiakas on ostanut kaksi tai useampia irrallisena myytyjä tuotteita, ja asiakas ei kykene selvittämään, että missä komponentissa on vika on, voidaan tapauskohtaisesti toimia siten, että asiakas lähettää takuuhuollettavaksi kyseiset osat ja me selvitämme paikallistamme vian. Tällöin laskutamme selvitystyöstä erikseen tapauksen yhteydessä sovitun summan.

Jatka
   Ostoskori lisää
Ostoskorisi on tyhjä
   Tarjouksia lisää
Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC
Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC
15,65e
12,40e
   Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
TARKENNETTU HAKU


    Postitukset kuljettaa:
          Koodinvuoksi.net suosittelee Postin palveluita!


Koodinvuoksi.net suosittelee Postin palveluita!
Koodinvuoksi.net suosittelee Everyday-verkkomaksua!
                                                                                                                     Muista lukea HTPC-blogia, esim:     HTPC ja HD-kanavat

Koodinvuoksi.net - High-end HTPC components with cheap prices from Helsinki - Koodinvuoksi.net / Helsinki, Suomi / Finland